16 Ağustos 2014 Cumartesi

Bir Cenaze, Dört Başkan

Önümüzdeki aylarda bu başkanlar birbirlerine nasıl davranacaklar?



Yıldırım Demirören - Futbol Federasyonu Başkanı

"Hem Beşiktaş camiasının hem de Türk sporunun başı sağolsun. Beşiktaş başkanıydı ama tüm camialardan saygı gören biriydi. Ondan örnek alacağımız daha çok şey var. Onun ilkelerine, felsefelerine bakarak hareket ettiğimiz zaman, Türk futbolunun şu an için ihtiyacı olan birlik ve beraberliği sağlarız diye düşünüyorum. Kendisinin Beşiktaş’ta yerleştirdiği değerler, Türk sporunda özlem duyduğumuz sportmenlik ve fair-play değerleridir. Bu değerlerin takipçisi olmaya devam edilmelidir."

Ünal Aysal: Galatasaray Kulübü Başkanı

"Biz onun Türk sporuna getirdiği güzel havayı teneffüs ederek ona layık olmaya çalışıyoruz. Bütün başkanlar, kulüp yöneticileri, sporcular için gerçek bir örnek. Burada yalnız Beşiktaş camiasının değil, tüm sporseverlerin acısını paylaşmak için beraberiz. Bir gönül adamıydı. Gönül ne kadar büyük olursa içine sığdırılacak malzeme de çok oluyor. Süleyman Seba bu denli büyük yüreğe sahip bir insandı."

İbrahim Hacıosmanoğlu - Trabzonspor Başkanı

"Süleyman başkan sadece Beşiktaş’ın değil, herkesin örnek alacağı bir başkandı. Hem ailesine hem Beşiktaş camiasına başsağlığı diliyorum, geri kalanlara da sabır diliyorum. Pişmanlığımız var, keşke aynı dönemde çalışmış olsaydık, ondan bir şeyler öğrenebilseydik. Mekanı cennet olsun."

Aziz Yıldırım - Fenerbahçe Başkanı

"Öldükten sonra değer bilmek hiçbir işe yaramaz. Keşke Süleyman abi buradaki mahşeri kalabalığı, sevgi ve saygıyı görebilseydi. Her zaman dürüst, namuslu bir insandı. O Türk sporunun aksakallarından biriydi. Öyle bir insanın abim olmasından sürekli mutluluk duyacağım. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder